Webhotel priser hos Unoeuro

Webhotel hos Unoeuro - Webhotel priser
De henvender sig ikke til den nye webmaster uden erfaring, da der ikke er mulighed for telefonsupport hvilket er savnet.  Men en eventuel telefonsupport ville også betyde en højere pris, og det man får ekstra for den nye pris ville ikke afvige de andre som tilbyder telefonsupport.

Pladsen er også fornuftig til deres webhoteller, dog med det minus at man skal købe en MSSQL database hvis der er brug sådan en.

Her er der også "Fri trafik", med den samme forbehold som resten af branchen.
Der er ligeledes ubegrænset mail kontoer.

Løbetiden på et webhotel er 12 måneder både første gang og når det skal forlænges, der gives ingen refundering af forudbetalt hosting et problem som er generelt for hele branchen. Dog er Unoeuro medlem af en lille gruppe af webhotel udbydere som ikke automatisk forlænger et webhotel, det vil sige ønsker man ikke at forlænge skal man blot lade være med at betale for det.


Bestil dit webhotel hos UnoEuro

Webhotel priser hos Unoeuro

Server plads i MB Support: Mdl. pris oprettelse Antal domæner Årsafgift Total pris for 1 år
1 GB Webhotel
Formular
8,57
102,80
1*
45,00
205,64
2 GB Webhotel
Formular
17,13
102,80
1*
45,00
308,36
4 GB Webhotel
Formular
34,27
102,80
1*
45,00
514,04
*Det er muligt at tilkøbe flere domæner til sit webhotel.

Der gives en samlet vurdering på 3,75

Læs indsendte / skriv kommentar(1)Pris: Unoeuros midnste webhotel koster 8,56 kr. om md. Hvorefter det ca. fordobler til den næste og igen til det største til i alt 34,25 kr. pr md.

Oprettelse: Det koster 102,74 kr. at oprette et webhotel, og det gør sig gældende for både private og erhvervskunder.

Trafik: Unoeuro har lige som størsteparten af webhotel udbyder som udgangspunkt fri trafik, men der tages forbehold for en grov udnyttelse.

Kodesprog: Linux: Der understøttes PHP5 og mysql database. Der kan tilkøbes ekstra MYsql database til 8,05 Euro i oprettelse, men koster ingenting pr. md.
Windows: Her understøttes der asp, frontpage udvidelser, MS Access, MVC og MS sql 2008. Men denne database en som skal tilkøbes for 17,25 Euro i oprettelse, og derefter 1,15 Euro pr. md.


Plads: Starter ved 500MB og stiger til 1000MB og ender ved 2000MB. Der er ubegrænset plads til mail og MYSQL

Support: Der er kun mailsupport, uden mulighed for opgradering.

Antal Domæner: Man har 1 domæne pr. webhotel, dog kan der købes ekstra til 8,05 Euro i oprettelse. Dette er også den eneste udgift til det nye domæne

Backup: Ja, Daglig backup

Ftp: Ja, 1 ftp adgang pr. webhotel

Mail: Ja, ubegrænset mail kontoer, webmail og pop3, samt Virus- & spamfilter. Man kan købe Imap og cronjob understøttelse.

Statistik: Ja

Websites pr server: Server 16, domæner 6999 pr. den 26-01-2010, det giver 437 websites pr. server. Hvilket ligger ligeomkring gennemsnittet.!

Forretningsbetingelser: Et webhotel køre i 12 md. og bliver ikke automatisk forlænget, det kan forlænges med et år af gangen.
Fejlbestilte perioder tilbagebetales ikke.!


Trustpilot: Unoeuro har pr. den 22-09-2014 en trustpilot score på 95, hvilket er en langt over gennemsnittet.(pt. den højeste score for webhoteller)

Rabat: Ja, der er 300 kr. Google Adwords til de 2 store webhoteller.

Læs indsendte / skriv kommentar(1)

Navn: Faran Mahmood
Dato: 07-12-2011
Kommentar: Den lave score forstår jeg overhovedet ikke! For det første nævnes Unoeuro.com´s meget hurtige og præcise support overhovedet ikke - dette er meget afgørende ved et webhotel. Ligeledes nævnes heller ikke deres oppetid, som blandt de bedste. Herudover tilbyder de 1-click install, uden at tage røven på folk! (fx web10.dk, som tager hele 23 kr./mdr. for en wordpress-installation!) Unoeuro.com tilbyder også ASP.NET 4, dette er heller ikke nævnt.

Herudover har noget af det bedste ift. købsbetingelser: abonnementet opsiges af sig selv! Det viser igen en seriøs virksomhed, som ikke vil tage røven på folk. Jeg har oplevet at indsende en opsigelse i god til one.com, men stadig ikke fået opsagt abonnement og derved betale for et år mere. Hertil synes kommentaren med dårlig opsigelse ikke giver mening! Unoeuro.com gør lige som alle andre! De betaler et år forud og kan IKKE få refunderet noget som helst tilbage - derfor forstår jeg ikke hvordan det kan trække ned.

Jeg har selv brugt Unoeuro.com igennem flere år nu! Har ikke på noget tidspunkt haft problemer af nogen art - i hvert fald ikke nogen, som deres support kunne løse hurtigt.

Svar fra Web-Oplysningen:
Jeg vil prøve at tage dine en efter en for at kunne svare så godt som muligt.!

1)Hastigheden for selve supporten, er ikke noget man kan måle på, da den er individuel fra supportsag til supportsag.

2)Oppetid ligger for alle udbydere på 99,9 eller 99,8, så der er de alle næsten ens hvis der ses bort fra Web10. Så det er ikke noget specielt på Unoeuro, at de har en høj oppetid. Selvom det er en god ting for dig som kunde.

3)1-click er igen noget de fleste tilbyder, dog var jeg viden om at Web10 tager 23 kr. for det pr. md. Noget som jeg vil opdatere deres vurdering med.

4)Asp.net 4 er noget alle windows udbyderne tilbyder, så igen er det ikke noget specielt som kan trække op.

5)Opsigelse du har helt ret det er en positiv ting at der ikke er automatisk forlængelse på ens webhotel, dette var dog ikke ikke en del af betingelserne da vurderingen blev opdateret sidste gang. Men den vil helt sikkert blive opdateret med de nye informationer.
Problemerne med opsigelse ved One.com, er også en del af den vurdering.

6)At man i webhotel branchen nægter at tilbage betale betaling for de måneder fra opsigelse til sidste dato for betaling, gør det ikke til at det er i orden. Derfor er det også en del af alle vurderinger, det er dog ikke beskrevet ved dem alle. En ting som nu nok burde ændres.!!
I tele branchen er man ved at forstå reglerne på dette område.

Til slut vil jeg takke for den kommentar, da brugervurderinger også er noget som indgår i den endelige vurdering. Da det i sidste ende er brugernes erfaringer, i sammenhold med love, regler og kutyme skal danne grundlag for vurderingerne.
Derfor er der også ved at blive videreudviklet på siden, som i næste version kommer til at indeholde en skala hvor man som bruger kan give karakterer til de forskellige webhotel udbydere.
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Email:  
Mail skal bruges til at aktivere kommentaren
 
Url:
 
Din vurdering:
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har 1500 tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden